25. června 2013

Zeleninová zahrádka

Po pečení dortíků tu máme novou akci - zdravější :). Budeme pěstovat zeleninu.
Hlavní odměnou za pěstitelské snahy je nový božský - Skeiron. Je to sice pěkný koník a šance na něj vidím veliké, neb u tohoto typu akce se dá vše spočítat tak, aby se to stihlo, ale nějak se asi nepřetrhnu, abych ho získala.

Takže jak na to?
Princip je podobný jako už tu jednou byl u skleníku. Sází se semínka, zalévají v určených časových intervalech - ach jo :) - a kytky rostou (za každé první přihlášení denně získáte jedno náhodné semínko). Pokaždé, když se sklidí zralá zelenina, získáte dárek náhodně vybraný ze seznamu pro ten který zeleninový druh.
Božského koně je možno získat za vypěstování dýně - toto semínko má každý k dispozici již od začátku hry, ale není to s ním tak jednoduché. Vyroste o pouhé jedno procento pokaždé, když se sklidí jiný druh zeleniny nebo když se pošplíchá hnojivem. Hnojivo je zatím možno sehnat pouze v Rozích hojnosti.


Jak je zvykem, v pěstování pomáhají denní mise, z těch člověk může získat další semínka, vodu navíc, zkrátit čas zalévání a jiné užitečné věci.

A jak to pro mě dopadlo?
Nijak zvlášť jsem se nehodlala přerazit, takže jsem vypěstovala jen 30 rostlinek.
Z toho 14 rajčat, 12 kukuřic a 4 lilky.
Ceny za rajčata:
1x uzdečka na míru, 2x Croesova štěstěna, 3x Eolův vítr, 1000 Eq, 1x energetická drť, 20x tuřín, 1x sedlo na míru, 1x Daphniny vavříny, 5000 Eq, 1x kalorická drť
Ceny za kukuřice:
1x Philotino pohlazení, 1x Achillova pata, 1x Pandořina skříňka, 1x Plutův pergamen, 2x Artemidin šíp, 10 000 Eq, 10x růstový bod, 1x Černá orchidej, 1x Zlaté ostruhy, 1x Boreova lonž
Ceny za lilky:
1x Voda mládí, 1x Heliúv paprsek, 1x Proutek plodnosti, 1x Roh hojnosti

Žádné komentáře:

Okomentovat