20. listopadu 2013

Časocestovatelské karty

A máme tu opět karty :) docela úleva, nemuset na určitou hodinu shánět losy ani na nic klikat, ale chce to štěstí. Získat nového božského Thrácia nebo divokého Bankera, nebude nic jednoduchého.
Oba koníci se mi líbí, takže budu muset zabojovat.
Jak na sbírání karet?
Karty se nám opět dělí na dvě skupiny - Sbírka a Puzzle. V obou skupinách je 35 karet.
Karty ve Sbírce dají ihned dárek, který je na nich nakreslený, pokud jsou aktivovány. Pod jednou z diamantových karet sbírky se také skrývá divoký Banker.
Karty Puzzle se sbírají do jednotlivých kolekcí a dárek dostanete až po ukončení celé kolekce pěti karet. Za dokončení puzzlí je také božský kůň Thracius, který dává v bouři Chronovy časovače.


Jak získat karty?
Nějaké kousky příjdou samy za první přihlášení, 2 kousky můžou vyhrát koníci v soutěžích a také jsou tu bleskové prodeje. Do budoucna je předpoklad balíčků karet na Černém trhu.
Pochopitelně se může stát, že bude nějaká karta 2x, pak je možné provést výměnu za kartu, kterou ještě nemáte ve stejné hodnotě, 1x denně a výměna stojí 5 diamantů. Budu si tedy šetřit výměny na ty nejvzácnější karty.

Moje puzzle:
1. Pravěké puzzle - získán Proutek plodnosti
2. Staroegyptské puzzle - získáno Právo pyramidy
3. Řecko-římské puzzle - získány Slzy Afrodité
4. Středověké puzzle - získáno Zlaté jablko
5. Moderní puzzle - získán Nyktin balíček
6. Současné puzzle - získána Výzva Titánů
7. Budouctnostní puzzle -získán 5.prvek

Dárky ve sbírce:
Po nezměrném úsilí a mamutích nákladech na  diamantové karty se podařilo získat Thracia i Bankera!

Dárky ze Zlatých karet:
5x Morpheovy hnáty, 3x Kámen mudrců, 5x Heřin balík, 5x Poseidonův balík
Dárky ze stříbrných karet:
2x Artemidin šíp, 50x růstový bod, 15.000 Eq, 2x Diova hromová tyč, 2x Achillova pata, 2x Bonusový balík, 3x Heliúv paprsek, 3x Philotino pohlazení, 3x Černá orchidej, 3x Poseidonovo sedlo, 2x Krev medúzy, 6x lonž, 2x Voda mládí, 2x Balík Harmonie
Dárky z bronzových karet:
5x podkovy FK, 300 tuřínů, 6x Apollonova lyra, 8x Kus oblaku, 5x Croesova štěstěna, 4x sedlo, 6x uzdečka, 6x bič, 6x zvony, 25x růstový bod, 800 jablek, 5x kalorická drť, 13.000 Eq



Žádné komentáře:

Okomentovat